Juf Hilde op pensioen!

Op 29 juni werd de schoolpoort van de Watervalstraat definitief gesloten. Ook juf Hilde mocht op die dag voor de laatste keer naar school komen. Vanaf zaterdag 30 juni geniet ze van een welverdiende ‘grote vakantie’.

Juf Hilde startte op 1 september 1979 in de Watervalstraat en heeft haar ganse loopbaan daar les gegeven. Daarom konden we haar afscheid niet zomaar aan ons laten voorbij gaan. Op donderdag werd ze reeds in de Blekerijstraat in de bloemetjes gezet. Vrijdagmorgen  haar laatste werkdag - werd ze door juf Greta, mevr. Linda en mr. Brecht, afgehaald met de koets. Bij aankomst in de Watervalstraat werd ze opgewacht door de kleuters. Ze beleefde een superleuke laatste voormiddag! Om 11u40 mocht ze dan het lint van haar pensioen doorknippen... Op naar een nieuw hoofdstuk...

Hilde, bedankt voor je jarenlang enthousiasme en inzet voor onze school! Geniet van je pensioen!

Foto's kan je hier bekijken.

 

Afscheid Watervalstraat

Vrijdag 22 juni werd er afscheid genomen van de Watervalstraat... In de voormiddag werden alle kleuters in de Watervalstraat verwacht voor een kinderfeest. Er werden tal van activiteiten georganiseerd. Zo waren er volksspelen, werden er cupcakes versierd, vlaggetjes gekleurd, gedanst... Noem maar op! Het werd een superleuke voormiddag!

's Middags konden alle kleuters smullen van overheerlijke frietjes. Na de maaltijd werden de kleuters van de Blekerijstraat met de bus terug naar de hoofdschool gevoerd. De kleuters van de Watervalstraat maakten de rit met de huifkar. Symbolisch hadden alle kleuters één stuk speelgoed mee dat ze mee verhuisden naar de hoofdschool. Ze werden met open armen en op de rode loper ontvangen... 

Vanaf 13u30 konden alle kleuters dan genieten van 'Kikkerkusje', een toneelstuk van Kip van Troje, aangeboden door de ouderraad! Het werd een leuke dag voor alle kleuters...

's Avonds ging de afscheidsreceptie door voor alle genodigden. Onder een stralende zon werd er bijgepraat en herinneringen opgehaald van de Watervalschool... Een hoofdstuk dat met spijt in het hart gesloten wordt.

We staan er dan ook op om iedereen, van leerkrachten tot ouders, van sympathisanten tot leerlingen, van harte te bedanken voor de uitwerking van deze aangename dag!

Klik hier om foto's van het kinderfeest te bekijken.

Klik hier om foto's van de afscheidsreceptie te bekijken.

Sportieve papa's

Zondag is het vaderdag. Op school werd al naarstig gewerkt aan het geschenk dat voor de papa's nu nog een staatsgeheim is!

Vandaag werden de papa's van de kleuters al wat verwend. De kleuterjuffen organiseerden een PAPA-dag... Het moment voor een perfect vader-zoon- of vader-dochter-momentje... En met het WK voetbal in het vooruitzicht gingen ze de sportieve toer op! 

We wensen alvast alle papa's een grote proficiat voor zondag!

Foto's kan je hier bekijken...

.

NIEUWSBRIEF

ACTIVITEITEN

donderdag 28 juni - 8:45 - 9:45
Eucharistieviering
donderdag 28 juni - 16:00 - 19:00
Zomerbar (org. ouderraad)
donderdag 28 juni - 16:00 - 19:00
Oudercontact lager
maandag 9 juli - volledige dag
De school is gesloten
maandag 20 augustus - volledige dag
De school is open

CONTACT

Arkorum 14 De Boomgaard

Blekerijstraat 5

8850 Ardooie

T. 051 74 68 98

E. deboomgaard@arkorum.be