Afscheid Watervalstraat

Vrijdag 22 juni werd er afscheid genomen van de Watervalstraat... In de voormiddag werden alle kleuters in de Watervalstraat verwacht voor een kinderfeest. Er werden tal van activiteiten georganiseerd. Zo waren er volksspelen, werden er cupcakes versierd, vlaggetjes gekleurd, gedanst... Noem maar op! Het werd een superleuke voormiddag!

's Middags konden alle kleuters smullen van overheerlijke frietjes. Na de maaltijd werden de kleuters van de Blekerijstraat met de bus terug naar de hoofdschool gevoerd. De kleuters van de Watervalstraat maakten de rit met de huifkar. Symbolisch hadden alle kleuters één stuk speelgoed mee dat ze mee verhuisden naar de hoofdschool. Ze werden met open armen en op de rode loper ontvangen... 

Vanaf 13u30 konden alle kleuters dan genieten van 'Kikkerkusje', een toneelstuk van Kip van Troje, aangeboden door de ouderraad! Het werd een leuke dag voor alle kleuters...

's Avonds ging de afscheidsreceptie door voor alle genodigden. Onder een stralende zon werd er bijgepraat en herinneringen opgehaald van de Watervalschool... Een hoofdstuk dat met spijt in het hart gesloten wordt.

We staan er dan ook op om iedereen, van leerkrachten tot ouders, van sympathisanten tot leerlingen, van harte te bedanken voor de uitwerking van deze aangename dag!

Klik hier om foto's van het kinderfeest te bekijken.

Klik hier om foto's van de afscheidsreceptie te bekijken.

NIEUWSBRIEF

ACTIVITEITEN

maandag 20 augustus - volledige dag
De school is open

CONTACT

Arkorum 14 De Boomgaard

Blekerijstraat 5

8850 Ardooie

T. 051 74 68 98

E. deboomgaard@arkorum.be