Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/templates/boomgaardnew1/functions.php on line 180

UITNODIGING SCHOOLFEESTWANDELING

Voor het tweede jaar op rij kan ons traditioneel schoolfeest niet doorgaan en kunnen onze leerlingen van de lagere afdeling geen show opvoeren.

Via de leerlingenraad vernamen we dat de leerlingen dit bijzonder jammer vinden. Daarom zijn we, samen met de ouderraad, op zoek gegaan naar een leuk alternatief. Enerzijds een coronaveilig alternatief, anderzijds een alternatief waar onze leerlingen van de lagere afdeling alsnog het beste van zichzelf kunnen geven.

We zijn dan ook heel blij je te kunnen uitnodigen voor onze schoolfeestwandeling. Een wandeling van ongeveer 5 km door onze gemeente.
Naast het genieten van de wandeling, hebben we geprobeerd om nog iets extra’s te voorzien.

  • Een eerste extraatje zijn de QR-codes die je langs het parcours zal tegenkomen. Als je deze code met je smartphone of tablet scant, zal je een filmpje van een klas kunnen bekijken. Elke klas van de lagere afdeling heeft iets muzisch uitgewerkt: ofwel een dansje, ofwel een andere muzische activiteit.
  • Het tweede extraatje, een fotozoektocht, vraagt wat meer oplettendheid. Op het deelnameformulier staan een aantal foto’s die je langs het parcours in het echt zal kunnen zien. Beantwoord de vragen over de foto en maak zo kans op onze mooie hoofdprijs: 2 jaarabonnementen voor Plopsaland.

Het oorspronkelijke thema vorig schooljaar was ‘Zwart-Wit’. Wie zijn wandeloutfit aanpast aan deze kleuren, een leuke selfie neemt en deze post op Facebook of Instagram met #deboomgaardinzwartwit kan trouwens kans maken op een leuke prijs!

 

We hopen dat jullie massaal komen wandelen. Je krijgt daarvoor de gelegenheid van zondag 11 april om 10u tot en met zondag 18 april om 18u.
Volwassenen betalen € 5 voor deelname (inclusief deelnameformulier met unieke deelnamecode). Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis meewandelen en krijgen een gratis deelnameformulier.

Wandelen gebeurt uiteraard volgens de dan geldende coronamaatregelen. Inschrijven is daarom noodzakelijk. Op het einde van het online inschrijvingsformulier verschijnen de betalingsgegevens. Er volgt geen factuur.

Veel wandel-, zoek- en kijkplezier!

Het Boomgaardteam & de ouderraad